Vestigingen

Bent u op zoek naar een erkend Folie Garant aangesloten monteur bij u in de buurt?
Bekijk op de kaart voor de dichtstbijzijnde vestiging.

Wilt zich aansluiten bij Folie Garant
mail naar directie@foliegarant.nl

Deventer

Tint Pro werd een feit in 2010 opgericht door David Abgarian. Met een jong ondernemersgeest is het bedrijf van David inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in raamfolie gericht op auto’s, bedrijfswagens, bedrijfspanden en woningen.
Dankzij de kennis, ervaring, professionaliteit en kwaliteit is Tint Pro dé leverancier van raamfolies voor Deventer en omstreken. Mede door een vooruitstrevende visie en doel om uit te blinken in kwaliteit en service, is het bedrijf zelfs op landelijk niveau uitgegroeid tot één waar rekening mee gehouden wordt.


branch_signature_image_1542792114.png

Maak kennis met ons bedrijf

In 2016 is Tint Pro een Foliegarant vestiging geworden, wat staat voor uiterst hoge kwaliteit van dienstverlening in deze branche, een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid is dus kenmerkend voor onze dienstverlening.
Bij Tint Pro bent u aan het juiste adres voor betrouwbaar en meedenkend advies voor zowel autofolies als vlakglas (gebouwen). Naast raamfolie kunt u ook terecht voor PPF (Paint Protection Film), lakbeschermingsfolies die de investering waard zijn voor uw geliefde bolide en Carwrap oplossingen. Naast onze vaste klanten in de zakelijke wereld zoals autodealers, occasion centres, autoglasbedrijven en aannemersbedrijven staan wij ook heel graag klaar voor de particulieren. Wij willen graag eenieder van de voordelen laten genieten van raamfolie, met uiterst hoge kwaliteit zonder de hele hoge kosten die dealers vaak rekenen. Dit is tevens ook ons bestaansreden geweest, om hoge kwaliteit raamfolie betaalbaar te maken voor iedereen. 

main_image_1541674897.jpg
main_image_1541674909.jpg
main_image_1541674921.jpg
main_image_1541674932.jpg
main_image_1541674941.jpg
main_image_1541674951.jpg
next7.png
prev7.png
Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag een keer kennismaking met deze vestiging en de kwaliteit van Foliegarant? Neem contact op of kom langs. U bent van harte welkom.


Adres

IBC-weg 3q
5683 PK Best
Nederland

Adres

Minervum 7400
4817 ZG Breda
Nederland

Adres

Hollandse Kade 23
1391 JD Abcoude
Nederland

Adres

Dortmundstraat 18
7418 BH Deventer
Nederland

Offerte aanvragen of direct tinten?

Met onze handige online Tintkiezer bent u er in een aantal simpele stappen achter welk raamfolie geschikt is voor uw voertuig. Bovendien kunt u meteen een offerte of afspraakverzoek indienen bij de dichtstbijzijnde dealer.

Resultaten van onze
dealers

Hieronder vindt u een impressie van de behaalde resultaten van onze dealers. Benieuwd welke faamfolie het best bij uw auto past? Gebruik onze Tintkiezer.

MorgenInternet