De expertise van
Folie Garant

Veiligheid

Bij het monteren van een raamfolie op de voorportieren en/of de voorruit heeft de bestuurder en de medepassagier veel profijt van de polariserende werking van raamfolie. Zo heeft u beter zicht en is het minder vermoeiend rijden.

​​​​​​​Inbraakvertraging

Inbraak vertragende veiligheid raamfolie voor op autoruiten. Verkrijgbaar in transparant, getinte of geblindeerde variant. We installeren de dikke raamfolie aan de binnenzijde van uw auto ruiten. Zo maken we uw auto veiliger en voorkomt u een snelle inbraak of carjacking.

Waarom foliegarant?

Om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk dat u als consument op de juiste manier wordt geïnformeerd over waar u op moet letten als u uw auto wilt laten tinten en door wie. Er zijn tegenwoordig talloze bedrijven die het tinten van auto ruiten als neven activiteit hebben, waardoor kwaliteit en service een andere rol spelen. Folie Garant is alles behalve dat en richt zich specifiek op één bepaald werkgebied. Folie Garant helpt u op de juiste weg.

Offerte aanvragen of direct een afspraak inplannen?

Bel of mail ons om een afspraak te maken voor uw ruiten te tinten. Vermeld hierbij of u gebruik wil maken van de uitleenauto.


Adres

Avignonlaan 67,
5627 GA Eindhoven

Adres

Minervum 7400
4817 ZG Breda
Nederland

Adres

Hollandse Kade 23
1391 JD Abcoude
Nederland

Morgen Internet - Zorgeloos website