Welkom bij
Folie Garant

Warmtewerende folie

Airco in een auto is geen overbodige luxe maar helaas heeft u met een airco systeem nog steeds last van directe stralingswarmte. Om brandende zon buiten te houden kiest u voor warmte werende raamfolie.  

Zonwerende folie

Vooral felle zonnestralen kunnen leiden tot onveilige situaties, klagende kinderen en/of slecht humeur. Het tinten van uw ruiten is de zonnebril voor uw auto. Verkrijgbaar in de gradatie naar uw keuze. Verkrijgbaar in 5 tinten.

Waarom foliegarant?

Om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk dat u als consument op de juiste manier wordt geïnformeerd over waar u op moet letten als u uw auto wilt laten tinten en door wie. Er zijn tegenwoordig talloze bedrijven die het tinten van auto ruiten als neven activiteit hebben, waardoor kwaliteit en service een andere rol spelen. Folie Garant is alles behalve dat en richt zich specifiek op één bepaald werkgebied. Folie Garant helpt u op de juiste weg.

Offerte aanvragen of direct een afspraak inplannen?

Bel of mail ons om een afspraak te maken voor uw ruiten te tinten. Vermeld hierbij of u gebruik wil maken van de uitleenauto.


Adres

Avignonlaan 67,
5627 GA Eindhoven

Adres

Minervum 7400
4817 ZG Breda
Nederland

Adres

Hollandse Kade 23
1391 JD Abcoude
Nederland

Morgen Internet - Zorgeloos website