De expertise van
Folie Garant

Uitstraling

Uit estetisch oogpunt laten de meeste mensen de autoruiten blinderen. Er zijn genoeg bedrijven die ook maar autoramen gaan blinderen als bijzaak. Helaas krijgen wij hier ook vaak genoeg de tegenvallende resultaten van te zien.

Ruime ervaring

De leden van Foliegarant dienen aan strenge criteria te voldoen. Als u dus kiest voor meer uitstraling creëren door autoruiten blinderen, bent u bij ons aan het juiste adres voor vakwerk en professioneel advies.

Waarom foliegarant?

Om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk dat u als consument op de juiste manier wordt geïnformeerd over waar u op moet letten als u uw auto wilt laten tinten en door wie. Er zijn tegenwoordig talloze bedrijven die het tinten van auto ruiten als neven activiteit hebben, waardoor kwaliteit en service een andere rol spelen. Folie Garant is alles behalve dat en richt zich specifiek op één bepaald werkgebied. Folie Garant helpt u op de juiste weg.

Offerte aanvragen of direct een afspraak inplannen?

Bel of mail ons om een afspraak te maken voor uw ruiten te tinten. Vermeld hierbij of u gebruik wil maken van de uitleenauto.


Adres

IBC-weg 3q
5683 PK Best
Nederland

Adres

Minervum 7400
4817 ZG Breda
Nederland

Adres

Hollandse Kade 23
1391 JD Abcoude
Nederland

Morgen Internet - Zorgeloos website