Amsterdam
Folie Garant

Vestigingen

Bent u op zoek naar een erkend Folie Garant aangesloten monteur bij u in de buurt?
Bekijk op de kaart voor de dichtstbijzijnde vestiging.

Wilt zich aansluiten bij Folie Garant
mail naar directie@foliegarant.nl

Amsterdam

MHglasfolie (moederbedrijf van TintLab) is opgericht door Hamza Celen en bestaat uit een jong en gedreven team. Nadat hij het vak heeft geleerd  van Paul Machielsen (Luna Glass Tinting) heeft hij in 2011 MHglasfolie  opgericht in Abcoude (Amsterdam), en ook lid geworden van Folie Garant  in 2013.


branch_signature_image_1542791121.png

Maak kennis met ons bedrijf

Dankzij alle kennis en ervaring mag TintLab nu zichzelf dé tint specialist noemen van Amsterdam en omstreken. TintLab is  gespecialiseerd in glasfolies voor zowel voertuigen als vlakglas (gebouwen) en werkt met diverse autodealers, occasion centers, autoglas  bedrijven (Carglass, Autotaalglas), aannemersbedrijven,  architectenbureaus etc.. Bij ons staat kwaliteit en professionaliteit op nr 1. Wat ons scheidt van andere tint bedrijven is dat wij een unieke werkwijze hebben.  

main_image_1540473480.jpg
main_image_1538748101.jpg
main_image_1538748199.jpg
main_image_1538748217.jpg
next7.png
prev7.png
Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag een keer kennismaking met deze vestiging en de kwaliteit van Foliegarant? Neem contact op of kom langs. U bent van harte welkom.


Adres

IBC-weg 3q
5683 PK Best
Nederland

Adres

Minervum 7400
4817 ZG Breda
Nederland

Adres

Hollandse Kade 23
1391 JD Abcoude
Nederland

Offerte aanvragen of direct tinten?

Met onze handige online Tintkiezer bent u er in een aantal simpele stappen achter welk raamfolie geschikt is voor uw voertuig. Bovendien kunt u meteen een offerte of afspraakverzoek indienen bij de dichtstbijzijnde dealer.

Resultaten van onze
dealers

Hieronder vindt u een impressie van de behaalde resultaten van onze dealers. Benieuwd welke faamfolie het best bij uw auto past? Gebruik onze Tintkiezer.

Morgen Internet - Zorgeloos website